ΑνακοινώσειςΝέα

ChocoLove – Μια γιορτή σοκολάτας για μικρούς και μεγάλους! – Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

 

Η ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, σας προσκαλεί σε μια γιορτή σοκολάτας με τίτλο “ChocoLove” που έχει στόχο την ενίσχυση της νέας της υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής*.

 

19 και 20 Μαρτίου 2022

Ώρες: 10:00 – 19:00

Blue Bell (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β’ Ψυχικό)

 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές συνταγές σοκολάτας και άλλων ροφημάτων και να δοκιμάσουν σοκολατένιες λιχουδιές φτιαγμένες από το εργαστήριο της ΕΣΤΙΑ. Αρκετές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

 

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας COVID-19 και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2106713149 ή στο email: kanagnostou@eseepa.gr

 

 

*Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής έχει στόχο την προσωπική ανάπτυξη του παιδιού με αναπηρία καθώς και την ενίσχυση της οικογένειας του ώστε να στηριχθεί η κοινωνική ένταξη και των δύο.

Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης υποστηρίζει το παιδί με αναπηρία (ηλικίας 0-6 ετών) και το περιβάλλον του (οικογένεια, φροντιστές, εκπαιδευτικό προσωπικό κλπ).

Από το 1982, η ΕΣΤΙΑ φροντίζει ολιστικά και εφ’ όρου ζωής ανθρώπους με νοητική υστέρηση. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, υποστηριζόμενης απασχόλησης, προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ελευθέρου χρόνου. Λειτουργεί 4  Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Μελίσσια, Νέο Ψυχικό, Πικέρμι και Βριλήσσια Αττικής. Κάθε χρόνο υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους με νοητική αναπηρία, από 14 ετών και άνω και απασχολεί 50 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.