ΑνακοινώσειςΝέα

2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

 

 

 

 

2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ! ??
Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού φιλοξενεί μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ», δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό, διοργανώνοντας μια σειρά από εκλεκτές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
?Την Τετάρτη 21 Ιουλίου
?Στο Cine Φιλοθέη
⏰Ώρα 21:00
? «Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα».
Μια εκδήλωση που γίνεται για 11η συνεχή χρονιά, με τη στήριξη του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Προαστίου μας.
Την ταινία «Ο Διάσημος Κλέφτης» (Twist) προσφέρει ευγενικά η Σπέντζος Φιλμ για να ενισχύσει το έργο της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού (ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.).
Η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. μεριμνά για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου μας.
Στόχος της είναι να βρεθούν κατάλληλες οικογένειες που θα υιοθετήσουν τα αδέσποτα και εγκαταλειμμένα ζώα και έτσι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους.
?Πληροφορίες στo ☎️: 213 2014725.
?Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ.
Προσκλήσεις θα διατίθενται την ημέρα της προβολής στο σινεμά «Φιλοθέη».
?Την Πέμπτη 22 Ιουλίου
?Στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού
⏰Ώρα 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:15)
➡️ Είσοδος Δωρεάν
?«Ο Πέτρος και ο Λύκος»,
του Σεργκέι Προκόφιεφ.
Με τον Ρένο Χαραλαμπίδη.
Tο διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών «Ο Πέτρος και ο λύκος», του Σεργκέι Προκόφιεφ, σε απόδοση-σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και πέντε μουσικούς με επτά μουσικά όργανα ζωντανά επί σκηνής.
Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μεταγραφή για πιάνο, βιολί, φλάουτο, βιολοντσέλο, σαξόφωνο και κρουστά -ζωντανά επί σκηνής- με την παράσταση να «σπάει» την κλασική φόρμα της εκτέλεσης από ορχήστρα με συνοδεία αφήγησης, όπως έχουμε συνηθίσει στις διαφορετικές εκδοχές του ανά τον κόσμο.
Πρόκειται για μια θεατρική προσέγγιση του παραμυθιού, με στοιχεία χοροκίνησης, τραγουδιών βασισμένα στις κλασικές μελωδίες του συνθέτη, διαδραστικό παιχνίδι και θέατρο σκιών, που έχει ως στόχο την καλύτερη πρόσληψη της μουσικής και των μουσικών οργάνων από τα παιδιά, μέσω της θεατρικής παράστασης.
?Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην είσοδο, έως την κάλυψη του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών.
Σας Περιμένουμε!
Ένας Δήμος, Όλοι Μαζί!