ΑνακοινώσειςΝέα

Τα νέα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.

Στα τέλη του 2022 παρουσιάσθηκε η ανάγκη για μεταφορά των γραφείων της  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης-Ψυχικού (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ). από την οδό Βεκιαρέλη 11. Μετά από έρευνα των λίγων εναλλακτικών προτάσεων που είχαμε, επιλέξαμε το χώρο του Κέντρου Νεότητας Φιλοθέης στη οδό Καλλιγά 74.

Το κτήριο που αποτελούσε χώρο για μαθήματα ζωγραφικής, pilates και μοντέρνου χορού ήταν σε κακή κατάσταση με διαφορετικό προσανατολισμό από αυτόν που επιθυμούσαμε για τα γραφεία της επιχείρησης και ο χρόνος για τη μεταφορά ήταν πιεστικός. Μέσα σε δύο μήνες έπρεπε να συντηρηθεί και να διαμορφωθεί σε χώρο κατάλληλο για να φιλοξενήσει τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Σύντομα μεταμορφώθηκε σε ένα ελκυστικό κτήριο με σύγχρονες προδιαγραφές, ιδιαίτερα φιλόξενο για τους εργαζόμενους, τους δημότες και τους επισκέπτες της επιχείρησης. Με την προσθήκη δύο αναβατορίων έγινε εύκολα προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες, εξοπλίστηκε με συναγερμό, νέες γραμμές δικτύου και διακοσμήθηκε, ενώ στον επάνω όροφο συνεχίζει να φιλοξενεί τα μαθήματα pilates και μοντέρνου χορού ενηλίκων και παιδιών.

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. στον καινούργιο χώρο της συνεχίζει το πολύτιμο έργο της, εξοικονομώντας  σε δημοτικό κτήριο, επιπλέον πόρους για το Δήμο μας και σας καλεί όλους να τη γνωρίσετε από κοντά στη νέα της έδρα.