Νέα

Σκάκι εδάφους και τρενάκι γιά ατέλειωτα παιχνίδια στο Οικολογικό Πάρκο του Νέου Ψυχικού!

Το Νέο Ψυχικό απέκτησε ξανά το σκάκι… εδάφους

Πρόκειται για μια επίγεια σκακιέρα με ανάλογου μεγέθους πιόνια που χαρίζει μια μοναδική αίσθηση όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στους θεατές. 

Το παιχνίδι σε επίγεια σκακιέρα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη σε πλατείες και πάρκα.

Στο Δήμο μας το σκάκι αυτού του μεγέθους έχει εγκατασταθεί στο Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού.

Μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα που αναβαθμίζει τον πνεύμονα πρασίνου του Προαστίου μας – ο οποίος ξαναζωντανεύει και σας περιμένει να τον απολαύσετε μετά από χρόνια!

Και τρενάκι…

Το τρενάκι του Οικολογικού Πάρκου επαναλειτουργεί, αναβαθμίστηκε, επιδιορθώθηκε, έγινε πάλι καινούργιο για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή αλλά και το Σάββατο 8.30-3 το τρενάκι του Νέου Ψυχικού περιμένει τους μικρούς του φίλους να επιβιβαστούν και να περάσουν όμορφες στιγμές, να διασκεδάσουν και να παίξουν με τους φίλους τους στο αγαπημένο μας οικολογικό πάρκο που είναι ανοικτό από τον Ιούνιο.

Το ιστορικό Τρενάκι στο Οικολογικό Πάρκο του Νέου Ψυχικού είναι πάλι σε λειτουργία! Μετά από πολλά χρόνια ακινησίας είναι έτοιμο να υποδεχθεί πλήρως συντηρημένο τους μικρούς φίλους του. Να τους ξεναγήσει σε όλο το Πάρκο, να δουν το συντριβάνι, τον καταρράκτη και το πιο βασικό να γνωρίσουν τη διαδικασία της ανακύκλωσης.