ΑνακοινώσειςΝέα

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης απολαύσαμε την καθιερωμένη Πασχαλινή Συναυλία του Δήμου μας – Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης λόγων των ημερών του Πάσχα, είχαμε τη χαρά να ζήσουμε την εξαιρετική καλλιτεχνική συνεύρεση του ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ “Η ΕΥΤΕΡΠΗ” και του Δημοτικού μας Ωδείου, στην Πασχαλινή Συναυλία «Αιώνιο Φως» που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της Καθολικής Εκκλησίας Αγίου Ιωάννη του Ψυχικού.

 

Στη Συναυλία συμμετείχαν η Ορχήστρα Εγχόρδων, η Μικτή Χορωδία του Μ.Π.Σ.Ψ. «Η Ευτέρπη» υπό τη διεύθυνση του κ. Τ. Ξηράκη, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού υπό τη διεύθυνση της κ. Κ. Βασιλικού καθώς και η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τραπέζης Ελλάδος υπό τη διεύθυνση της κ Λ. Πετροπούλου.

 

Στο άρτιο αποτέλεσμα συνετέλεσε μεταξύ άλλων η ομποιστα κ. Σ. Νικολαΐδη που ερμήνευσε το κονσέρτο για όμποε του Haendel, υπό την διεύθυνση του κ. Ε. Λορέντζου, ο καταξιωμένος πιανίστας Θ. Τζοβανάκης και η αναγνωρισμένη σοπράνο Μ. Πολυχρόνου που ερμήνευσε το Έργο «Αιώνιο Φώς» σε σύνθεση του διεθνούς εμβελείας συνθέτη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού μας Ωδείου κ. ΝέστοραΤαίηλορ.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κΤάσο Ξηράκη, ΝέστοραΤαίηλορ αλλά και τους συνεργάτες τους για τη μαγευτική βραδιά που μας χάρισαν.

 

Παρακολουθείστε τη μοναδική αυτή συναυλία από το YouTube κανάλι του Δήμου μας, εδώ