Νέα

Οι Ήρωες του ΑΡΚΑ χάρισαν άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους! – Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο πλαίσιο του «Καλοκαίρι 2022: Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού», το αγαπημένο και κατάμεστο Cine Φιλοθέη μετατράπηκε σε ένα δροσερό θέατρο χθες το βράδυ για τους κατοίκους του Προαστίου μας.

 

Η παράσταση «Εκτός Ελέγχου» του δημοφιλέστατου γελοιογράφου, σκιτσογράφου και θεατρικού συγγραφέα, Αρκά, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και χθές έκανε στάση γέλιου στο Δήμο μας.

 

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε σκίτσα: μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα» όπως γράφει χαρακτηριστικά για τον δημιουργό, ο έμπειρος κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος.

 

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά χάρισαν άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

 

Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο συντοπίτης μας Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης και ο χαρισματικός Παντελής Καναράκης συνέθεσαν έναν θίασο αξιώσεων και μας προσέφεραν μία μοναδική και ξεκαρδιστική θεατρική εμπειρία.

 

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και συγγραφέας της εποχής μας, με την καυστική του πένα, χάρισε στους δημότες μας, ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

 

Ήταν μια υπέροχη φεγγαρόφωτη καλοκαιρινή βραδιά!