ΑνακοινώσειςΝέα

Καλοκαίρι 2022 στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού – Πάμε Σινεμά, Στηρίζουμε τα Αδέσποτα με την ταινία: «Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας» με τον ΖεράρΝτεπαρντιέ. – Τρίτη 19 Ιουλίου – Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος μας φιλοξενεί και φέτος μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, στο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ»

 

Την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 21.00 

Στο Cine Φιλοθέη

Πάμε Σινεμά, Στηρίζουμε τα Αδέσποτα, με την προβολή της ταινίας:
«Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας».
Με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Μια ταινία του
PatriceLeconte

 

Μια εκδήλωση της Ζω.Φι.Ψυ. που γίνεται για 11η συνεχή χρονιά, με τη στήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων της περιοχής.

Μια νεαρή κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Ζώρζ Σιμενόν που γράφτηκε το 1954 έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται κινηματογραφική ταινία.
Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ υποδύεται το ρόλο του διάσημου ιδιωτικού ντετέκτιβ και στο τέλος της καριέρας του οταν αποφασίζει να κόψει για λόγους υγείας την εμβληματική πίπα που κάπνιζε.

Ο Πατρίς Λεκόντ μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της εποχής στα τέλη της δεκαετίας του ’50.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2014725.

Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ.

Προσκλήσεις θα διατίθενται την ημέρα της προβολής στο Cine Φιλοθέη.