ΑνακοινώσειςΝέα

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών για την συμμετοχή τους στον Διεθνή Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 – Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Είχα τη χαρά να παραστώ στην εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού για τη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στον Διεθνή Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Ίδρυμα σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού με την παρουσία της Γενικής Γραμματέως Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη, δίνοντας το έναυσμα σε 357 μαθητές από 222 σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού να εκφραστούν δημιουργικά και με τα εικαστικά τους έργα να αποτυπώσουν τους ήρωες του 1821.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκο Κούκη και το Δ.Σ., στα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης των έργων, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και πάνω από όλα στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό!