Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε ακολουθείστε και τα τρία παρακάτω βήματα (Αίτηση, Πληρωμή, Αποστολή απόδειξης).
  Οι πληρωμές γίνονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  ΒΗΜΑ 1 - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  -----------------------------------------
  ΒΗΜΑ 2 - ΠΛΗΡΩΜΗ

  Η καταβολή της πληρωμής για τη συμμετοχή στα προγράμματα γίνεται ΜΟΝΟ με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.
  EUROBANK - IBAN GR6402600360000660200908014
  ΔIKAIOYXOΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΛΟΘΕΗ-ΨΥΧΙΚΟΥ
   
  Στην αιτιολογία κατάθεσης των διδάκτρων θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε τα παρακάτω στοιχεία:
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Χώρος μαθημάτων π.χ "Κέντρο Νεότητας"
  3. Μάθημα π.χ. "PILATES".

  -----------------------------------------
  ΒΗΜΑ 3 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   
  Τα αποδεικτικά της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση: logistirio@dikefips.gr

  -----------------------------------------
  -----------------------------------------
  -----------------------------------------

  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.

  1. Η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ διοργανώνει προγράμματα Πολιτιστικού & Eικαστικού χαρακτήρα και περιεχομένου για παιδιά και ενήλικες, καθώς και προγράμματα Αθλητικού & Τεχνολογικού χαρακτήρα και περιεχομένου για ενήλικες. Για την υλοποίηση των προγραμμάτων και τη συμμετοχή σε αυτά, η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. συλλέγει προσωπικά δεδομένα γονέων και τέκνου ή, κατά περίπτωση, ενηλίκων συμμετεχόντων (στοιχεία ταυτοποίησης, κατοικίας, και επικοινωνίας), ζητώντας τη συμπλήρωση και την προσκόμιση αίτησης συμμετοχής. Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τον ανωτέρω σκοπό, είναι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.
  2. Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού θα διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται αποκλειστικά για τον ανωτέρω δηλωθέντα σκοπό της ασφαλούς συμμετοχής στα προγράμματα που διοργανώνει, για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν αυτά ή τυχόν κριθεί αναγκαίο.
  3. Η παροχή των δεδομένων δεν αποτελεί νομική ή συμβατική υποχρέωσή σας, αλλά είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για πρόσβαση, διόρθωση, φορητότητα, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων που αφορούν εσάς και το τέκνο σας, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή, καθώς και να ανακαλέσετε οποτεδήποτε και αζημίως τη συγκατάθεσή σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. να ανακαλέσετε οποτεδήποτε και αζημίως τη συγκατάθεσή σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.