Τα τμήματα λειτουργούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με τήρηση των μέτρων ασφαλείας για Covid19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές ανάλογα με τις αιτήσεις.

Τα προγράμματα ξεκινούν Οκτώβριο και διαρκούν μέχρι Ιούνιο. Τα τμήματα θα σχηματιστούν ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.


ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
Καλλιγά 74, τηλ. 210 6822217

ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Pilates mat & props

Το μάθημα αποτελείται από ασκήσεις που συμβαίνουν σε στρώματα (mat) και συνδυάζονται με μικρά όργανα pilates (ring, small ball, foam roller, λάστιχα κ.α.). Οι ασκήσεις εκτελούνται με τη καθοδήγηση δασκάλου εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές pilates (Αυτοσυγκέντρωση, Powerhouse, Αναπνοή, Ακρίβεια, Έλεγχος, Ροή).

Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή
12:00-13:00

Απογευματινό τμήμα Pilates mat &props (& online)

Τετάρτη 
20:30-21:30

Παρασκευή

20:30-21:30

Μοντέρνος Χορός για Παιδιά και Ενήλικες

Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από διάφορα είδη χορού όπως σύγχρονο, jazz, μπαλέτο, commercial και χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαφορετικών ποιοτήτων. Οι μαθητές, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας, διασκεδάζουν, εκτονώνονται, εκφράζονται, αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την μουσικότητα τους και φυσικά γυμνάζονται. Το μάθημα περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής, ενδυνάμωσης και ευλυγισίας, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού και αποθεραπεία.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κέντρο νεότητας Φιλοθέης τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

Μοντέρνος Χορός Ενηλίκων

Τρίτη 

19:30-20:30

Πέμπτη

19:30-20;30

Μοντέρνος Χορός Εφηβικό (ετών 12,5-17)

 

Μοντέρνος Χορός Παιδικό (ετών 6,5-12)

Δευτέρα

17:30-18:30

Σαββάτο

13:30-14:30

Δημιουργικός Χορός για Προνήπια και Νήπια (ετών 4-6)

 

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Pilates

Δευτέρα

18:30-19:40, 19:45-20:45

Τρίτη

09:30-10:30, 10:30-11:30, 18:40-19:40

Τετάρτη

09:30-10:30 (PILATES BALL), 18:40-19:40

Πέμπτη

09:30-10:30, 10:30-11:30, 18:40-19:40

Παρασκευή 

09:30-10:30

Τα τμήματα λειτουργούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με τήρηση των μέτρων ασφαλείας για τον Covid19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές ανάλογα με τις αιτήσεις.

Για τα προγράμματα αυτοσχεδιασμού σε Μοντέρνο Χορό και pilates ενηλίκων

Το μηνιαίο κόστος  ανέρχεται στο ποσό των:
40 € για τους δημότες – κάτοικους, με την προσκόμιση αποδεικτικού (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ) για δύο φορές την εβδομάδα
45 € για μη δημότες – μη κάτοικους δύο φορές την εβδομάδα

45 € για τους δημότες-κάτοικους, με την προσκόμιση αποδεικτικού (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ) για τρεις φορές την εβδομάδα

50 € για μη δημότες – μη κάτοικους για τρεις φορές την εβδομάδα

Για τα προγράμματα αυτοσχεδιασμού σε Μοντέρνο Χορό παιδιών-εφήβων

Το μηνιαίο κόστος  ανέρχεται στο ποσό των:
25 € για τους δημότες – κάτοικους, με την προσκόμιση αποδεικτικού (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ)
35 € για μη δημότες – μη κάτοικους

Παρέχεται έκπτωση 10% στην περίπτωση συμετοχής δύο (2) ατόμων της ίδιας οικογενείας στο δεύτερο άτομο ή στο ίδιο άτομο εφόσον εγγραφεί σε παραπάνω από ένα τμήματα επί της παραπάνω τιμολογιακής πολιτικής.

  Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε ακολουθείστε και τα τρία παρακάτω βήματα (Αίτηση, Πληρωμή, Αποστολή απόδειξης).
  Οι πληρωμές γίνονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  ΒΗΜΑ 1 - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  -----------------------------------------
  ΒΗΜΑ 2 - ΠΛΗΡΩΜΗ

  Η καταβολή της πληρωμής για τη συμμετοχή στα προγράμματα γίνεται ΜΟΝΟ με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.
  EUROBANK - IBAN GR6402600360000660200908014
  ΔIKAIOYXOΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΛΟΘΕΗ-ΨΥΧΙΚΟΥ
   
  Στην αιτιολογία κατάθεσης των διδάκτρων θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε τα παρακάτω στοιχεία:
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Χώρος μαθημάτων π.χ "Κέντρο Νεότητας"
  3. Μάθημα π.χ. "Μοντέρνος Χορός" ή "Χορευτική Γυμναστική" ή "Pilates".

  -----------------------------------------
  ΒΗΜΑ 3 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   
  Τα αποδεικτικά της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση: logistirio@dikefips.gr

  -----------------------------------------
  -----------------------------------------
  -----------------------------------------

   

   

   


  Προσωπικά Δεδομένα

  1. Η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ διοργανώνει προγράμματα Πολιτιστικού & Eικαστικού χαρακτήρα και περιεχομένου για παιδιά και ενήλικες, καθώς και προγράμματα Αθλητικού & Τεχνολογικού χαρακτήρα και περιεχομένου για ενήλικες. Για την υλοποίηση των προγραμμάτων και τη συμμετοχή σε αυτά, η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. συλλέγει προσωπικά δεδομένα γονέων και τέκνου ή, κατά περίπτωση, ενηλίκων συμμετεχόντων (στοιχεία ταυτοποίησης, κατοικίας, και επικοινωνίας), ζητώντας τη συμπλήρωση και την προσκόμιση αίτησης συμμετοχής. Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τον ανωτέρω σκοπό, είναι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.
  2. Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού θα διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται αποκλειστικά για τον ανωτέρω δηλωθέντα σκοπό της ασφαλούς συμμετοχής στα προγράμματα που διοργανώνει, για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν αυτά ή τυχόν κριθεί αναγκαίο.
  3. Η παροχή των δεδομένων δεν αποτελεί νομική ή συμβατική υποχρέωσή σας, αλλά είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για πρόσβαση, διόρθωση, φορητότητα, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων που αφορούν εσάς και το τέκνο σας, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή, καθώς και να ανακαλέσετε οποτεδήποτε και αζημίως τη συγκατάθεσή σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. να ανακαλέσετε οποτεδήποτε και αζημίως τη συγκατάθεσή σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.