ΑνακοινώσειςΝέα

Αγιασμοί Σχολείων

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έγιναν οι Αγιασμοί στα Δημόσια Σχολεία του Δήμου μας.

 

Η ημέρα του αγιασμού αφήνει πίσω της μόνο τα μοναδικά χαμόγελα αυτών των παιδιών.

Όλοι μας αισθανόμαστε πλέον περισσότερο αισιόδοξοι, λίγο πιο δυνατοί. Τα παιδιά μας, το μέλλον μας, είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν πάντα ότι όταν κοιτάς μπροστά μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις.

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στον χαιρετισμό του τόνισε πως:

«Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς και με τους Συλλόγους γονέων, και εμείς ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, συνεχίζοντας μια ωραία συνεργασία μαζί τους που έχει ως μοναδικό στόχο να σας βοηθήσουμε να προοδεύσετε, μέσα σε ένα όμορφο και κυρίως ασφαλές σχολικό περιβάλλον!  Καλή επιτυχία, σας εύχομαι να επικεντρωθείτε ο καθένας προσωπικά στους στόχους του και να τους πετύχετε!

Σας το εύχομαι ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μου».

 

Ο Δημήτρης Γαλάνης μαζί με τους Αντιδημάρχους της Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο Νέου Ψυχικού, όπου συνεχάρη τους μαθητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στις εισαγωγικές εξετάσεις, στη συνέχεια το Δημοτικό Ψυχικού, όπου μίλησε ζεστά στους μικρούς μαθητές και δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα τους, να τους στηρίζει, το Γυμνάσιο Φιλοθέης και τέλος το Λύκειο Φιλοθέης όπου έδωσε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές για τις πρωτιές που έχουν καταφέρει σε σχολικούς διαγωνισμούς της περσινής χρονιάς.

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!  Η αθωότητα, η συνέπεια και η αισιοδοξία σας ας είναι οδηγός για όλους μας!

 

Η σκέψη μας στους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.